Direct aanvragen

Het meest veelomvattende Retailnetwerk

winkelstraat retail netwerkbeheer

Centraal netwerkbeheer bij een deskundige partij

Concreet biedt Retailstekker één netwerk tussen al uw vestigingen. Daarmee zijn deze aan elkaar gekoppeld en functioneren als een geheel. Alle communicatie wordt versleuteld verstuurd tussen individuele vestigingen en vestigingen en het hoofdkantoor. Alles verloopt veilig en transparant. Het netwerk kan gebruikt worden voor onder meer PinnenVoIP, Alarm (meldkamers zijn gekoppeld) en cameratoezicht. Vanzelfsprekend omvat het netwerk ook toegang tot internet. Het filteren of anderszins beperken hiervan behoort ook tot de mogelijkheden. Ook op afstand valt toegang te verkrijgen op desktop, tablet of telefoon. De mogelijkheden zijn eineloos.

Retailstekker is volledig gecertificeerd voor het transport van telefonie-, PIN- en alarmverkeer. Daarmee besteedt u in een klap alle elektronische diensten uit aan een betrouwbare en ervaren partij. Want dat mag Retailstekker gerust genoemd worden. Talloze winkelbedrijven, waaronder enkele grote ketens en bekende merken, vertrouwen hun elektronische infrastructuur toe aan Retailstekker.

Gebruikmaken van IP-VPN

Een IP-VPN is een virtueel netwerk op basis van IP-encryptie. Op die manier worden uw vestigingen aan elkaar gekoppeld en kan ook op afstand veilig toegang worden verkregen. Ideaal voor thuiswerkers of een vergadering op locatie. Feitelijk heeft iedereen die toegang tot uw netwerk moet hebben dat altijd en overal, terwijl onbevoegden vanzelfsprekend worden buitengesloten. Een IP-VPN is bijzonder flexibel en combineert een zeer hoge mate van betrouwbaarheid met veiligheid en kwaliteit. Het is de perfecte manier om uw vestigingen te bundelen.

Zoals gezegd zijn de mogelijkheden van de netwerkdiensten van Retailstekker vrijwel eindeloos. Maar wat omvatten die mogelijkheden nou precies. Wat kunnen wij voor u realiseren?

• Tot wel 50% goedkoper dan grote telecomaanbieders;
• End-to-end monitoring;
• Hoge netwerksnelheid van 40 Mb/s per winkel;
• Een goede dienstverlening met klantgerichte service;
• Hoge netwerksnelheid voor DC’s of hoofdkantoren 1 Gb/s of meer;
• SLA met 24×7 ondersteuning;
• Encryptie voor beveiliging van het netwerk;
• Gecertificeerd voor PIN en Alarm;
• Grafisch inzicht in netwerk performance;
• 3G of 4G back-up mogelijkheden;
• Telewerktoegang met iPad, Laptop of andere apparaten;
• Leverbaar in heel Europa voor winkels, DC’s, hoofdkantoren en datacenters;
• Actieve SPAM & virusbeveiliging;
• Een inzichtelijke centrale rapportage.

Een netwerk van Retailstekker is een gesloten en beveiligd netwerk. Daarmee bent u als het ware ‘in the cloud’. Een cloud is voor een modern en groot winkelbedrijf een grote uitkomst en is feitelijk onmisbaar. Een fijne bijkomstigheid van een clouddienst is dat deze ook vrijwel over leverbaar is. Dat geldt ook voor de diensten van Retailstekker. Afhankelijk van uw wensen, eisen en de reeds aanwezige infrastructuur maken we daarbij gebruik van ADSL, VDSL, SDSL, UMTS, glasvezel, LTE of kabel als drager van de verbinding.

Klantgericht en betaalbaar

Maar de voornaamste reden om te kiezen voor Retailstekker is nog onderbelicht gebleven. Retailstekker is een gespecialiseerde partij die zich enkel toelegt op netwerkdiensten aan retailers. Daarmee onderscheiden we ons van grote telecomaanbieders als KPN, Vodafone en Tele2. Die leveren soms vergelijkbare producten, maar dan als bijproduct. U begrijpt dat zij doorgaans niet dezelfde mate van expertise en klantgerichtheid bieden. Belangrijker nog is dat wij soms wel meer dan 50% goedkoper zijn dan de grote aanbieders. Dat kan omdat wij efficiëntie, uitstekende service en lage kosten combineren in een product dat werkt voor u. Wij denken vanuit de klant en komen vanuit dat perspectief altijd met de beste oplossing.