Direct aanvragen

Alarm

alarm en winkelnetwerk retail

Een veilig en goed werkend alarm over internet

Minstens zo belangrijk als uw belangrijkste diensten is de veiligheid daarvan. Wij bij Retailstekker realiseren ons dat heel goed dat veiligheid in dezen twee componenten telt. De feitelijke veiligheid en de perceptuele veiligheid. Het eerste spreekt voor zich. Als onbevoegden toegang verkrijgen tot uw systeem, dan is er sprake van een serieus probleem. Maar ook is het belangrijk dat uw klanten in de winkel het gevoel hebben gebruik te maken van een veilig systeem en winkelen in een veilige winkel. Wanneer er bij hen ook maar de minste twijfel bestaat over de veiligheid van uw systemen, dan mijden zij uw zaak. Het is dus van levensbelang dat u over een goed werkend systeem beschikt waarop zowel u als uw klanten altijd kunnen vertrouwen.

Daarnaast zorgen wij ook voor fysieke veiligheid in uw winkels. Een camerasysteem kan daaraan een wezenlijke bijdrage leveren en ook een alarmsysteem spreekt voor zich. Beiden zijn in nogal wat smaken beschikbaar. Van zeer geavanceerd en besturing op afstand, tot eenvoudiger, meer statische systemen. Om een optimale veiligheid te kunnen garanderen verdient het eerste eigenlijk de voorkeur. Wel zijn geavanceerde systemen bijzonder afhankelijk van de onderliggende netwerken. Iets waarvoor u vanzelfsprekend ook op Retailstekker kunt rekenen.

Wat wij bieden:
• Een optimaal gevoel van veiligheid bij al uw klanten en medewerkers;
• De mogelijkheid tot real-time meekijken in verschillende winkels;
• Het maken van heatmaps;
• Meekijken op afstand.

Flexibiliteit is een van onze belangrijkste handelsmerken en wanneer het op veiligheid of alarm over internet aankomst is dat niet anders. Zo kan uw bestaande IP-camerasysteem probleemloos gekoppeld worden aan ons netwerk. Vanaf dat moment heeft u eigenlijk al de mogelijkheid om vanuit elke gewenste locatie live mee te kijken bij de PAC of de RTR. U heeft zelf volledige controle. Iets dat op zichzelf al veilig aanvoelt.