Direct aanvragen

Telewerktoegang

telenetwerk retail

Remote access en thuiswerken

Het lijken op het eerste gezicht nogal tegenstrijdige wensen. Enerzijds wilt u een netwerk dat gesloten en veilig is. Het moet er dus op gericht zijn om (onbevoegd) toegang van buitenaf te voorkomen. Tegelijkertijd is wilt u ook de mogelijkheid hebben om op afstand toegang te hebben tot uw systeem. Wij vinden dergelijke wensen echter volkomen logisch. Het past bij uitstek binnen de mogelijkheden die wij bieden. Binnen een cloud als het netwerk van Retailstekker draait natuurlijk alles om remote acces. Het is de kern van een cloud. Daarom mag u van ons een toegankelijk systeem verwachten dat volop mogelijkheden biedt op thuiswerken.

Dat vertaalt zich in:

  • Een toegankelijk netwerk beveiligd met encryptie
  • Extra beveiligd middels een token;
  • Eenvoudig te bereiken met desktop, tablet en smartphone;
  • Volop mogelijkheden tot thuiswerken;
  • Flexibele accounts met variabele toegang bevoegdheden;
  • Ondersteuning op afstand door een deskundig helpdesk.

 

In het kort krijgt u dus maximale flexibiliteit én maximale veiligheid in een. Het is goed om te weten dat uw netwerk geen statisch geheel is dat zich beperkt tot de fysieke locaties van uw vestigingen. Natuurlijk draait het daar in de kern om, maar remote acces schept eindeloos veel extra mogelijkheden en stelt u in staat direct op situaties in te spelen. U verkrijgt toegang tot het netwerk op basis van ip-sec-vpn. Dat garandeert een volkomen veilige verbinding vanuit elke locatie, overal ter wereld. Daarbij is het een vanzelfsprekendheid dat het medium waarmee u die verbinding tot stand brengt niet uitmaakt. Een systeem dient zo te zijn ingericht dat deze ook met tablet en smartphone te bedienen zijn. Iets dat Retailstekker dan ook garandeert.

Onverwoestbare tokens

Retailstekker maakt onder meer gebruik van tokens. Deze zijn volledig te integreren met u huidige tokens. Ook kan gekozen worden voor onze tokens, geleverd door Yubikey. Deze blinken uit in gebruiksgemak, stijl en robuustheid en zijn bestand tegen tal van dagelijkse omstandigheden. Zo zijn ze haast onverwoestbaar en overleven ze probleemloos een wasbeurt. Nou willen we u zeker niet uitnodigen dit op de proef te stellen, maar het is een fijne gedachte dat u op onvoorziene omstandigheden berekend bent en altijd remote acces kunt verkrijgen.