08:30 – 17:00

Maandag t/m vrijdag

Alexanderstraat 10

2011 VE Haarlem

023 751 21 21

Retailstekker: de ICT backbone voor elke retailer. Eén efficiënt systeem voor al uw winkels.

08:30 – 17:00

Maandag t/m vrijdag

Alexanderstraat 10

2011 VE Haarlem

023 751 21 21

Over ons

Netwerkbeheer – Beveiliging – Retailnetwerk – Pinnen

Retailstekker is een dienst van Netco Technology. Door het werken voor retailers in binnen- en buitenland, weet Netco precies welke uitdagingen en kansen er op dit gebied liggen. De kennis en ervaring die in de loop der jaren is opgedaan, is ondergebracht in Retailstekker. Daarin is de basis altijd het digitale netwerk. Niet alleen binnen een enkele winkel, maar ook tussen tien, twintig of zeshonderd winkels. En laat dat netwerk nou net hét onderdeel zijn waar bij Netco de kennis zit.

Netco ontwerpt, bouwt en beveiligt namelijk computersystemen. Dat doen we al sinds 1996, toen we – als eerste in Nederland – voor één van onze klanten een VPN-verbinding tussen Nederland en Japan mogelijk maakten. Sinds die tijd zijn de netwerken en bijbehorende vraagstukken en uitdagingen steeds complexer geworden. Binnen die continue veranderende markt mogen wij onszelf met trots oplossingsgerichte ontwikkelaars met focus op techniek en veiligheid noemen.

Netco is sinds haar oprichting gevestigd in Haarlem en is in 20 jaar tijd uitgegroeid naar een bedrijf met circa 20 medewerkers. Inmiddels maken meer dan 1000 klanten in 10 verschillende landen gebruik van onze dienstverlening. Voor hen beheren we meer dan 10.000 devices als routers, switches en servers. In samenwerking met XS4ALL leveren wij colocationbeheer.

Over ons - Retailstekker

Meer dan 20-jarige samenwerking met XS4ALL

Het door ons ontwikkelde systeem NetCop wordt standaard aangeboden bij alle colocatiediensten van XS4ALL. Daarnaast zijn wij bij diverse andere bedrijven verantwoordelijk voor onder andere het netwerk, de firewall, de uplinks, het LAN-netwerk en de constante verbetering van techniek.

Onder de productnaam Retailstekker levert Netco gespecialiseerd projectmanagement voor de ontwerpfase, bouwfase en uitrol van winkelaansluitingen. Retailstekker werkt hierin graag samen met bestaande leveranciers. Zo merken wij steeds vaker dat kassaleveranciers het netwerkbeheer maar lastig vinden, of dat de leverancier van het beveiligingssysteem niet precies weet hoe de rest van het winkelnetwerk in elkaar steekt. Maar wat u ook nodig heeft, ons uitganspunt is altijd: oog voor flexibiliteit en ruimte voor uitbreiding van technische voorzieningen in de toekomst. Uw bedrijf moet immers snel kunnen inspelen op de mogelijkheden die nieuwe technologie met zich meebrengt.

Bent u geen retailer en/of wilt u meer weten over Netco Technology? Kijk op Netco.

Onze opdrachtgevers in binnen en buitenland:

Top