Veilig pinnen over internet

Een van de belangrijkste voorwaarden voor een goedlopend winkelbedrijf zijn betrouwbare en soepele pinbetalingen. Pinnen is in de loop der jaren steeds eenvoudiger geworden. ‘Swipen’ (de pas door de gleuf) werd ‘dippen’ (de chip ín de betaalautomaat) en kleine bedragen kunnen contactloos worden betaald. Dat heeft ertoe geleid dat er sinds 2015 meer aankopen worden met de pinpas worden betaald dan met contant geld.

Gevolg daar van is dat er minder contant geld in de kassa zit dan vroeger het geval was. Dat is veiliger voor uw medewerkers, want de kassa is een minder aantrekkelijk doelwit geworden voor criminelen. Tegelijkertijd vraagt het om meer aandacht voor een goede beveiliging van het digitale betalingsverkeer voor u én voor uw klanten. Beveiliging tegen internetcriminelen, maar ook tegen bijvoorbeeld het wegvallen van het systeem. Nu veel consumenten helemaal geen contant geld op zak hebben, betekent een pinstoring direct omzetverlies. Goed om dat nog eens te bedenken wanneer u in zee wilt gaan met een aanbieder van zogenaamd ‘gratis’ pinnen.

Veelzijdig en toekomstvast

Dankzij Retailstekker kunnen uw klanten altijd soepel, snel en veilig pinnen. Zo is ons netwerk gekoppeld aan alle grote acquirers op dit gebied. Met de producten van Maestro, Visa, V-Pay en Mastercard kan dus altijd probleemloos betaald worden. Daarnaast wordt ook een groot aantal aan buitenlandse aanbieders ondersteund. Op ons netwerk kunt u altijd rekenen. Zeker als het op gecertificeerd pinnen aankomt. Voor deze dienst betaalt u een vast bedrag per maand, ongeacht het aantal transacties.

Overigens houdt Retailstekker de trends op het gebied van betalingen nauwlettend in de gaten. Zo zijn er over de grens verschillende trends in (pin)betaling te zien. Soms kan met een handtekening worden volstaan en ook wordt er geëxperimenteerd met betalen met vingerafdrukken. Nu nog toekomstmuziek, maar als er zich kansen voordoen om pinnen nog eenvoudiger te maken, zitten we er met Retailstekker bovenop – en u dus ook.

Wat mag u van ons verwachten?

 • Een volledig functioneel en gecertificeerd netwerk
 • Soepele en razendsnelle verwerking van alle pintransacties
 • U betaalt een vast bedrag per maand voor de dienst
 • Ondersteuning voor alle C-TAP- gecertificeerde* apparaten
 • 4G / UMTS back-up behoort tot de mogelijkheden
 • In heel Europa leverbaar
 • De mogelijkheid tot skimbeveiliging

* C-TAP (Common Terminal Acquirer Protocol) is de specificatie die in de Benelux wordt gehanteerd voor betaalautomaten, onder meer zodat deze voldoen aan de (Europese) wetgeving en zodat alle betaalkaarten op alle betaalautomaten worden geaccepteerd.

Onze opdrachtgevers in binnen en buitenland:

Vrijblijvend contact opnemen

Het stroomlijnen en centraliseren van al uw diensten en informatie is van levensbelang. Dankzij centraal netwerkbeheer worden al uw vestigingen als het ware één winkel en worden transacties, betalingen en communicatie centraal gestuurd.

Retailstekker biedt u de mogelijkheid om alle communicatie tussen uw vestigingen bij een partij te leggen.

  Uw naam

  Onderwerp

  E-mailadres

  Telefoonnummer