Monitoring

Juiste informatie op het juiste moment

Het hebben van een geavanceerd systeem is fantastisch, maar het betaalt zich pas echt uit als u er ook iets mee kunt. Als u de juiste informatie op het juiste moment krijgt en daarop actie kunt ondernemen. Denk alleen al aan kassa’s, switches, routers, PIN-terminals, telefoonsystemen en alarmsystemen, maar ook aan ventilatie en verwarming.

Gehele systeem doorgemeten

Het is om die reden dat Retailstekker de module ‘Monitoring’ biedt. Hierdoor wordt constant uw gehele systeem doorgemeten en in de gaten gehouden. Zo kunt u altijd direct op een situatie inspelen wanneer dat nodig is en voorkomt u logistieke problemen of omzetverlies. Denk bijvoorbeeld aan een storing in het online bestelsysteem van uw webshop, of het uitvallen van de telefoon. Daar wilt u zo snel mogelijk van op de hoogte zijn.

Eenvoudig monitoren

Vanuit één overzichtelijk dashboard behoudt u controle over al deze zaken. U weet precies wat er wanneer misgaat bij kassa 4 van vestiging X. Of u ziet direct dat het te koud is in vestiging Y, of juist veel te warm. Die controle is trouwens ook prima te spreiden over meerdere terminals, bijvoorbeeld als er meerdere mensen toegang tot het dashboard nodig hebben of wanneer u meerdere vestigingen vanuit één dashboard wilt monitoren. Net waar uw voorkeur naar uitgaat.

Eenvoudig monitoren is ons uitgangspunt. Dat betekent dat u automatisch een melding ontvangt wanneer er een probleem wordt geconstateerd. En komt u er zelf niet uit, dan kunnen wij in de meeste gevallen op afstand het probleem verhelpen. Onze systemen zijn bovendien perfect te integreren met uw bestaande systeem. Denk daarbij onder meer aan Kayako, OpenView, TiVoLi en TOPDesk. Maar ook andere systemen vormen geen probleem.

Wat mag u van ons verwachten?

 • Altijd toegang tot al uw systemen, 24 uur per dag en zeven dagen per week
 • Volledige controle over elke verbinding
 • Koppeling aan uw interne helpdesk
 • Notificaties van defecten en incidenten per SMS of e-mail
 • Volledig inzicht in SLA’s* middels rapportages.

* SLA betekent service-level agreement, oftewel de gemaakte afspraken met betrekking tot de kosten, invulling van de diensten en geleverde kwaliteit.

Onze opdrachtgevers in binnen en buitenland:

Vrijblijvend contact opnemen

Het stroomlijnen en centraliseren van al uw diensten en informatie is van levensbelang. Dankzij centraal netwerkbeheer worden al uw vestigingen als het ware één winkel en worden transacties, betalingen en communicatie centraal gestuurd.

Retailstekker biedt u de mogelijkheid om alle communicatie tussen uw vestigingen bij een partij te leggen.

  Uw naam

  Onderwerp

  E-mailadres

  Telefoonnummer