Wifi & internet

Tot voor kort kon je je als retailer onderscheiden met wifi. Tegenwoordig is (gratis) internettoegang de standaard. Zeker voor jongeren is de aanwezigheid van wifi een vanzelfsprekendheid geworden. Dat brengt andere verwachtingen van uw klanten met zich mee. Datzelfde geldt voor personeelsleden. De tijd die zij tijdens het werk aan privézaken als social media besteden wilt u beperken, tegelijkertijd hebben zij in toenemende mate internet nodig om hun werk goed te kunnen doen.

Wifi biedt kansen

Wifi in de winkel moet betrouwbaar en gemakkelijk toegang tot internet bieden, zonder dat uw bezoekers de instellingen van hun apparatuur dienen te wijzigen om verbinding te maken met het draadloos netwerk. Tegelijkertijd biedt het u als retailer kansen wanneer klanten via uw wifinetwerk op internet gaan. Denk aan een eigen landingspage waarop u bijvoorbeeld een exclusieve aanbieding kunt presenteren.

Internet voor winkelpersoneel

De mate waarin u uw personeel toegang wilt verschaffen tot internet hangt mede af van uw bedrijfsvoering en producten. Hoe u daar mee omgaat kunnen wij natuurlijk niet voor u bepalen, maar het is goed om te weten is dat Retailstekker u elke denkbare mogelijkheid biedt als het gaat om internettoegang voor winkelpersoneel.

Flexibel systeem

Met Retailstekker kunnen we vrijwel alle wensen faciliteren. Van kleine zelfstandige winkels tot ketens met meerdere vestigingen: presenteer uw casus en wij zullen de beste oplossing voor u formuleren. Uitgangspunt is altijd: een flexibel systeem dat u kunt aanpassen aan uw (veranderende) wensen en bedrijfsbehoeften. Uw bedrijf is immers continue in beweging, bovendien kunnen ideeën over wat wenselijk en noodzakelijk is nog al eens veranderen. Daarbij kunnen wij transparante rapportages voor u verzorgen, zodat u overzicht houdt over waarvoor uw internetnetwerk gebruikt wordt.

Wat mag u van ons verwachten?

 • Veilig bedrijfsnetwerkverkeer, gescheiden wordt van het gastverkeer
 • Van volledig beheerd tot onbeheerde standalone oplossing
 • Zowel te gebruiken voor klanten als bedrijfsprocessen
 • Volledige of beperkte toegang voor personeel (op basis van username en password)
 • Mogelijkheid om websites of bepaalde content te blokkeren óf alleen geselecteerde websites beschikbaar te maken
 • Eenvoudig uit te rollen
 • Eigen landingspagina mogelijk

Onze opdrachtgevers in binnen en buitenland:

Vrijblijvend contact opnemen

Het stroomlijnen en centraliseren van al uw diensten en informatie is van levensbelang. Dankzij centraal netwerkbeheer worden al uw vestigingen als het ware één winkel en worden transacties, betalingen en communicatie centraal gestuurd.

Retailstekker biedt u de mogelijkheid om alle communicatie tussen uw vestigingen bij een partij te leggen.

  Uw naam

  Onderwerp

  E-mailadres

  Telefoonnummer