Alarm

Goede beveiliging is goud waard. Veiligheid gaat immers om uw winkel en producten, maar ook om uw medewerkers en klanten. Of het nu gaat om een de bescherming van uw netwerken, het brandalarm of om inbraakpreventie, u moet altijd kunnen vertrouwen op een goed werkend systeem.

We maken onderscheid tussen de feitelijke veiligheid en de perceptuele veiligheid. Het eerste spreekt voor zich: als onbevoegden toegang verkrijgen tot uw systeem, denk maar eens aan de kassa’s of PIN-systemen, dan is er sprake van een serieus probleem. Minsten zo belangrijk is de perceptie van uw klanten met betrekking tot veiligheid. In uw winkel moeten zij het gevoel hebben dat zij winkelen in een veilige winkel, in alle opzichten. Wanneer daar bij hen ook maar de minste twijfel over bestaat, kunnen zij uw zaak zomaar mijden. Om nog maar te zwijgen over de negatieve publiciteit die ontstaat als er eens iets écht mis gaat.

Een camerasysteem kan natuurlijk een wezenlijke bijdrage leveren aan de beveiliging in uw winkel en ook het gebruik van een alarmsysteem ligt voor de hand. Beide zijn in nogal wat smaken beschikbaar: van zeer geavanceerd en met besturing op afstand, tot eenvoudiger, meer statische systemen. Om een optimale veiligheid te kunnen garanderen, verdient het eerste eigenlijk de voorkeur. Wel zijn de meer geavanceerde systemen afhankelijk van de onderliggende netwerken. Iets waarvoor u vanzelfsprekend op Retailstekker kunt rekenen.

Flexibiliteit is een van onze belangrijkste handelsmerken en wanneer het op veiligheid of alarmsystemen via het internet aankomt, is dat niet anders. Zo kan uw bestaande camerasysteem probleemloos gekoppeld worden aan ons netwerk. Vanaf dat moment heeft u al de mogelijkheid om – op ieder moment en waar u zich ook bevindt – live mee te kijken naar wat uw camera’s registreren. U heeft zelf volledige controle. Iets dat op zichzelf al veilig aanvoelt.

Wat mag u van ons verwachten?

 • Een optimaal gevoel van veiligheid voor u, uw medewerkers én uw klanten
 • Persoonlijk advies voor een flexibele oplossing, passend bij uw bedrijfssituatie
 • De mogelijkheid tot realtime meekijken via Particuliere Alarmcentrale (PAC) of Regionale Toezicht Ruimte (RTR)
 • Het maken van heatmaps, waarmee u de klantenstroom in uw winkel in kaart brengt

Onze opdrachtgevers in binnen en buitenland:

Vrijblijvend contact opnemen

Het stroomlijnen en centraliseren van al uw diensten en informatie is van levensbelang. Dankzij centraal netwerkbeheer worden al uw vestigingen als het ware één winkel en worden transacties, betalingen en communicatie centraal gestuurd.

Retailstekker biedt u de mogelijkheid om alle communicatie tussen uw vestigingen bij een partij te leggen.

  Uw naam

  Onderwerp

  E-mailadres

  Telefoonnummer