Telewerktoegang

Remote access en thuiswerken
Het lijken op het eerste gezicht nogal tegenstrijdige wensen. Enerzijds wilt u een netwerk dat gesloten en veilig is. Anderzijds wilt u de mogelijkheid hebben om er op afstand toegang tot te hebben. Zodat u en uw collega’s vanuit huis of een andere locatie kunnen telewerken met de benodigde systemen en bestanden. Volkomen vanzelfsprekend voor Retailstekker en wij garanderen u dan ook een volkomen veilig én op afstand toegankelijk netwerk.

Desktop, laptop, tablet of smartphone

Natuurlijk gaat het in eerste instantie om de fysieke locaties van uw winkelvestiging(en), maar toegang op afstand – remote acces – schept eindeloos veel extra mogelijkheden. Sterker nog, binnen een cloud als het netwerk van Retailstekker draait álles om remote acces. Dat is immers de kern van een cloud. Dat stelt u in staat om, waar u ook bent, direct op situaties in te spelen en kunt u inloggen op uw netwerk wanneer dat maar nodig is. Daarbij maakt het niet uit op welk apparaat u die verbinding tot stand brengt, of dat nu een desktop, laptop, tablet of smartphone is.

Veilig verbonden

Daarbij mag u van ons een toegankelijk systeem verwachten dat volop mogelijkheden biedt op thuiswerken, waarbij wij uiteraard zorgen dat onbevoegde toegang van buitenaf wordt voorkomen. U verkrijgt toegang tot het netwerk op basis van het internetprotocol IPsec VPN. Dat garandeert een volkomen veilige verbinding vanuit elke locatie, overal ter wereld.

Telewerken via tokens

Om te kunnen telewerken maakt Retailstekker gebruik van tokens (authenticatiesleutels). Gebruikt uw bedrijf al tokens, dan kunnen wij deze inpassen binnen ons systeem. Anders kunt u onze tokens van het merk YubiKey gebruiken. Deze blinken uit in gebruiksgemak, stijl en robuustheid en zijn bestand tegen tal van dagelijkse omstandigheden. Daarmee zijn ze haast onverwoestbaar en overleven ze bijvoorbeeld probleemloos een wasbeurt. Nu willen we u niet uitdagen dit op de proef te stellen, maar het is een geruststellende gedachte dat de token tegen een stootje kan en u altijd remote acces kunt verkrijgen.

Wat mag u van ons verwachten?

 • Maximale flexibiliteit én maximale veiligheid in één
 • Een toegankelijk netwerk, beveiligd met encryptie
 • Extra beveiligd middels een token
 • Eenvoudig te bereiken met desktop, laptop, tablet en smartphone
 • Volop mogelijkheden tot thuiswerken
 • Flexibele accounts met variabele toegangsbevoegdheden
 • Ondersteuning op afstand door een deskundige helpdesk

Onze opdrachtgevers in binnen en buitenland:

Vrijblijvend contact opnemen

Het stroomlijnen en centraliseren van al uw diensten en informatie is van levensbelang. Dankzij centraal netwerkbeheer worden al uw vestigingen als het ware één winkel en worden transacties, betalingen en communicatie centraal gestuurd.

Retailstekker biedt u de mogelijkheid om alle communicatie tussen uw vestigingen bij een partij te leggen.

  Uw naam

  Onderwerp

  E-mailadres

  Telefoonnummer