08:30 – 17:00

Maandag t/m vrijdag

Alexanderstraat 10

2011 VE Haarlem

023 751 21 21

Retailstekker: de ICT backbone voor elke retailer. Eén efficiënt systeem voor al uw winkels.

08:30 – 17:00

Maandag t/m vrijdag

Alexanderstraat 10

2011 VE Haarlem

023 751 21 21

Leemans case

Leemans schoenen winkelautomatisering

LEEHMANS

Leemans Schoenen is een echt Amsterdams bedrijf, opgericht in 1895. Door de jaren heen is het bedrijf flink gegroeid. Eerst 5 nieuwe vestigingen in regio Amsterdam en eind jaren 80 spreidde Leemans Schoenen ook buiten deze stad haar vleugels uit.

Winkelexpansie en online

Veel openingen van nieuwe vestigingen volgden en wegens expansie verhuisde het hoofdkantoor naar Hoofddorp. Hier is Leemans Schoenen nog steeds gevestigd. In 2011 opende de webshop. Niet meer alleen aanbod in de winkels, maar nu ook online. Waardoor de schoenen gemakkelijk thuisbezorgd kunnen worden. In 2015 vierde Leemans Schoenen groot feest wegens het 120-jarig bestaan. Inmiddels bestaat het bedrijf uit een webshop, een modern kantoor, een magazijn, 16 Leemans Schoenen winkels en een Tamaris Store.

WEINIG TOT GEEN DOWNTIJD

Efficiënter werken

De afgelopen maand hebben we hard gewerkt om het bestaande VPN netwerk van Leemans Schoenen te vervangen voor ons retailstekker platform. De maanden oktober, november en december zijn belangrijk in de schoenenbranche. Omdat iedereen zijn voeten winter klaar wil hebben. Warm, droog en modieus zijn de belangrijkste drijfveren voor de consument. Leemans wilde haar huidige netwerk vóór deze drukke periode vervangen hebben door de Retailstekker van Netco. De downtijd van de winkels mocht minimaal zijn omdat de “business” ongestoord verder moest draaien.

VOORDEEL

Vlotte migratie

We zijn de uitdaging aangegaan en hebben binnen één dag alle winkels voorzien van:

– Eén nieuw netwerk
– Nieuwe Siemens VoIP telfoontoestellen
– Alle telefoonnummers geporteerd
– WiFi uitgerold in alle winkels
– Remote toegang ingericht voor het management

VOORDEEL

Betrouwbaarheid

Hiermee is Leemans winterklaar en gereed voor de eindsprint van 2014. Netco verwelkomt Leemans Schoenen dan ook van harte als nieuwe klant op het retailstekker netwerk.

 

 

 

Top