Afix Geen reacties

Ontwikkelingen in Retail gaan razendsnel. Op 12 april a.s. hoort en leert u van een breed scala aan sprekers wat er kan, wat zij doen en hoe het Retail-landschap aan het veranderen is.

Sprekers van o.a. Amazon, Spar, AH to go en Doppio Espresso nemen u mee ter inspiratie. Ook Martijn van der Ende van Netco/Retailstekker zal spreken en belicht de techniek en beveiliging van de digitale ontwikkelingen. Hoe kunnen internet- en telefonieverbindingen nieuwe ontwikkelingen faciliteren; nu én in de toekomst?  

daag ons uit!

Daag ons uit!

Als de basisvoorwaarden goed zijn ingevuld, faciliteert én versnelt dit uw ideeën. Beschikbaarheid, schaalbaarheid en betaalbaarheid zijn daarbij belangrijke items voor iedere verbinding.  

Wij dagen u uit om ons te testen op een of meerdere onderwerpen:
• ‘always on’ pinbetalingen
• vaste en mobiele verbindingen voor al uw vestigingen
• wifi – veilig en betrouwbaar, voor gasten/klanten én medewerkers
• internet – veilig en betrouwbaar voor uw vestiging(en)
• ‘always on’ Alarm – veilig zijn en veilig voelen!
• telewerktoegang – overal aan het werk en toch veilig
• overzicht en controle – 24/7 centraal zien hoe uw verbindingen decentraal functioneren

• 360 graden marketing – off- en online marketing combineren, zien waar uw klanten zich bewegen binnen de winkel en op welke aanbiedingen ze ingaan.

Klik op de ‘daag ons uit’ banner en geef ons uw uitdaging!


Gratis Cisco/Meraki Acces Point als u ons uitdaagt

Cisco

In samenwerking met onze partner Cisco/Meraki kunt u een gratis wifi acces point ontvangen*. Hiermee kunt u bijvoorbeeld winkelpersoneel wel toegang geven tot internet maar voorkomt u dat ze te veel tijd besteden aan WhatsApp of Facebook.
Op het Retail Outlook Event ontvangt u hiervoor een voucher met meer informatie hoe het gratis Cisco/Meraki acces point te verkrijgen is. 

Graag tot ziens op het Retail Outlook event!

Locatie:

Prodentfabriek

Oude fabrieksstraat 20

3812 NR Amersfoort
12 april aanvang 13.30 uur

 http://www.retailoutlook.nl/
 

*De gratis Meraki Access Points zijn uitsluitend beschikbaar voor C-level professionals die (in)direct met IT te maken hebben. Bestaande Meraki klanten komen hiervoor niet in aanmerking. Beperkt tot 1 Access Point per bedrijf.