Afix Geen reacties

Mocht je je afvragen wat iedereen nu bedoeld met de digitale transitie in retail dan is dit een mooi voorbeeld. Aan tafel in het restaurant zelf je pizza samenstellen:  bodem, saus, toppings en bij-gerechten: op de tafel zelf!

Digitale pizza tafel

Zittend aan je tafeltje wordt je stap voor stap door het keuze proces geleid: hoe ziet jouw ideale pizza er uit? ‘Drag & drop’ je keuzes met je vinger over de tafel en zie je pizza vorm krijgen. Als je klaar bent komt je bestelling automatisch in de keuken en op je tafel zie je op een handige aftel-klok hoe lang het nog duurt voordat jij je tanden erin kunt zetten.

Pizza tafel

In de tussentijd kun je via dezelfde tafel spelletjes spelen en aanvullende diensten gebruiken om b.v. een taxi te bestellen. De tafel kan zelfs een klant herkennen aan zijn of haar smartphone en betalingen faciliteren via opgeslagen creditcard of bank details.

Betalen met telefoon

De digitale pizza is een (werkend) concept i.s.m. Chaotic Moon Studios maar andere restaurants, zoals Inamo in Soho, Londen werkt al enige tijd met interactieve tafels. Zij laten, in een combinatie van overhead projectoren en touch panels de menukaarten op tafel zien inclusief een keuze uit 7 tafelkleden.

klik hier voor de video over de Pizzahut digitale pizza

bron: dailymail.co.uk

Ontwikkelingen en klant-ervaringen zoals deze vereisen een vlekkeloze internetverbinding, netwerkconnecties en, in het geval van online betalingen ook een ‘always on’ betaalverbinding. Retailstekker is daarbij uw partner. Daag ons uit! Laten we samen eens 3 nieuwe klantervaringen voor uw organisatie bedenken?

daag ons uit!