Afix Geen reacties

De etalage is op orde, de winkel ziet er overzichtelijk uit en de producten worden aantrekkelijk gepresenteerd. Alles keurig op orde dus. Maar hoe zit dat met ‘de achterkant’? De retail it techniek? Zijn de verbindingen voor pintransacties of het versturen van andere gevoelige informatie goed beveiligd? Werkt het voorraadbeheersysteem goed en is dat gekoppeld aan andere vestigingen of de webshop? Functioneert de gratis wifi voor klanten naar behoren? En hoe zit het eigenlijk met de alarminstallatie?

ICT Backbone

Centraal netwerkbeheer bij een deskundige partij

Retailnetwerk biedt één efficiënt systeem, zodat u al deze diensten op orde heeft. Het netwerk kan gebruikt worden voor onder meer pinnen, VoIP, alarm (meldkamers zijn gekoppeld) en cameratoezicht. Vanzelfsprekend omvat het netwerk ook toegang tot internet. Het filteren of anderszins beperken hiervan behoort ook tot de mogelijkheden. Wij stroomlijnen de communicatie tussen de verschillende vestigingen en diensten in uw netwerk door gebruik te maken van IP-VPN en centraal netwerkbeheer. Daarbij worden transacties, betalingen en communicatie vanuit meerdere vestigingen centraal gestuurd, alsof het één winkel betreft. Alle communicatie wordt versleuteld verstuurd tussen individuele vestigingen onderling en van en naar een eventueel hoofdkantoor.

Een netwerk van Retailstekker is een gesloten en beveiligd netwerk. Daarmee bent u als het ware ‘in the cloud’. Een cloud is voor een groot en modern winkelbedrijf een prima oplossing, eigenlijk zelfs onmisbaar vandaag de dag. Een fijne bijkomstigheid van een clouddienst is dat deze vrijwel overal leverbaar is en op afstand te benaderen vanaf desktop, tablet of telefoon. Ideaal voor thuiswerkers of bij een vergadering op locatie. Afhankelijk van uw wensen, eisen en de reeds aanwezige infrastructuur maken we daarbij gebruik van ADSL, VDSL, SDSL, UMTS, glasvezel, LTE of kabel als drager van de verbinding. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Klantgericht en betaalbaar

Retailstekker is een gespecialiseerde partij die zich enkel toelegt op netwerkdiensten aan retailers. Daarmee onderscheiden we ons van grote telecomaanbieders die weliswaar vergelijkbare producten leveren, maar dan als bijproduct. Dat werkt ongetwijfeld ook prima, maar zij leveren doorgaans niet dezelfde mate van expertise en klantgerichtheid. En ook niet onbelangrijk… wij zijn tot soms wel meer dan 50% goedkoper dan de grote aanbieders. Niet voor niets vertrouwen talloze winkelbedrijven, waaronder enkele grote ketens en bekende merken, hun elektronische infrastructuur toe aan Retailstekker.